“Herkes Dersini Aldı”

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, kimsenin aklının alamayacağı programlarla hizmetler yapacaklarını belirterek, açıklayacakları projelere kimsenin tek kelime edemeyeceğini kaydetti.

SİYASET 3.12.2013 14:46:11 0
“Herkes Dersini Aldı”

3 Ayda 33 Temel Atma ve Açılış programı kapsamında 20. program Fevzi Çakmak Mahallesi’nde düzenlendi. Törene; Başkan Rafet Vergili’nin yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, Belediye Meclis üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Metin Demirel, Ülkü Ocakları Başkanı ve mahalle sakinleri katıldı. Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Fevzi Çakmak Mahallesi parkı açılışında yaptığı konuşmada, bu icraatların önümüzdeki yılda devam edeceğini söyledi. Vergili, “Bu icraatlarımız inşallah önümüzdeki dönemde çok farklı boyutta, gene kimsenin hafızasının alamadığı boyutlarda, yine yıldızları gökten indirme programları çerçevesinde hizmetlere devam edecektir. Buna inanın, açıklayacağımız projeler karşısında hiç kimse ne tek kelime konuşabilecek, nede ‘bunu Rafet Vergili yapabilir mi, yapamaz mı?’ diye iddia edemeyecek. Şu ana kadar yaptığım parkların sayısını bilmiyorum. Her kenara, her köşeye, bulmuş olduğumuz her noktaya farklı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Geçmiş olduğumuz 4.5 yıl içinde alt yapıya üst yapıdan daha fazla bir yatırım sergiledik. Üst yapı derken de hiç kimsenin mukayese edemeyeceği iş yaptık. Hayırlısı ile şimdi ise 4 aylık bir süre içinde belediye başkanlarının projeleri, Karabük için yapacaklarını anlatmaya başlayacaklar” dedi.

 

  “Ceylan Kardeşime Başarılar Dilerim”

  AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan’a başarılar dileyen Vergili, şunları söyledi:

  “Öncelikle Adalete ve Kalkınma Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Ceylan kardeşime öncelikle başarılar dilerim ama Karabük içinde hayırlısını dilerim. Karabük halkı kendisi için hayırlısını seçecektir. Önümüzdeki günlerde yapacakları projelerde Karabük halkına ne kadar yeterli olup olmayacağına, bizlerin ne kadar yeterli olup olmayacağına Karabük halkı karar verecektir. Bu hayırlısı ile bir yoldur. Biz yalnız şunu taşımış olduk, Karabük’e 4.5 yıldır farklı bir vizyon taşımış olduk. Bu vizyon iktidar partisinin dışında bir belediye başkanı idealist ise, ideallerini göstermiş olduk. Daha önceki dönemlerde Belediye Karabük’te de hep iktidar partileriyle müşterek çalışmıştır. Yapabildikleri hep sınırlı kalmıştır. Bakın hepsi sınırlı kalmıştır ama muhalefetteki bir belediye başkanının neler yapmış olduğunu bütün Karabüklüler gördü. Bu icraatlarımız inşallah önümüzdeki dönemde çok faklı boyutta, yine kimsenin hafızasının alamadığı boyutlarda, yine yıldızları gökten indirme programları çerçevesinde hizmetlere devam edecektir. Buna inanın açıklayacağımız projeler karşısında hiç kimse ne tek kelime konuşabilecek nede ‘bunu Rafet Vergili yapabilir mi, yapamaz mı?’ diye iddia edemeyecek. Çünkü herkes dersini aldı. Nelerin yapılıp yapılamadığını herkes gördü. Demek ki, özveri ile çalıştın mı çok şeyler yapılabiliyormuş. Son 1 ay içinde mahallelerimizdeki eksiklikleri gidereceğiz. Hayırlısı ile 3 aylık uzun bir yola çıkmış olacağız.”


Pazartesi 20.1 ° / 10.6 °
Salı 19.6 ° / 5.8 °
Çarşamba 18.9 ° / 5.6 °